Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
0 Ft
Gyártó:
Cikkszám: Recept_00000463
Nem értékelt
Termékeink gluténmentes gyárban készülnek!

Vaníliás Habos Bagett Torta (Mona receptje)

0 Ft
Kívánságlistára teszem

Leírás

(glutén-, tej-, tojás-, cukor-, szójamentes és vegán)

Hozzávalók:

Bagettekhez (3db)

·         20 dkg Mester Család Házi kenyérliszt

·         0,5 dl növényi tejszín- natúr

·         1 dl növényi tej

·         0,5 cs porélesztő

·         2 ek édesítő (1:4)

·         5 dkg margarin

·         + növényi tejszín – natúr a kenéshez

·         + édesítő a szóráshoz

Vaníliás réteg:

·         3 dl növényi tejszín

·         2 dl növényi tej

·         2 cs Mester vaníliás pudingpor

·         ízlés szerint édesítő

Tejszínes réteg:

·         3 dl növényi tejszín- felverhető- natúr

·         ízlés szerint édesítő

A bagett alap ízesítéséhez:

·         2 ek Mester Család holland kakaópor

·         1,5 dl növényi tej

·         Mester Család mazsola

·         Mester Család gyalult mandula

·         ízlés szerint édesítő (ha szükséges)

Tetejére díszítések:

·         Mester Család mazsola

·         Mester Család gyalult mandula

·         Mester Család holland kakaópor


Elkészítése:

A száraz alapanyagokat egy tálban elkeverjük, majd hozzá dolgozzuk a margarint.

Végül hozzá adjuk a növényi tejszínt, majd alaposan összedolgozzuk.

Egy sütőpapíros tepsire 3 db bagettet formázunk a tésztából nedves kézzel, majd lekenjük növényi tejszínnel és megszórjuk édesítővel.

50 fokon kb 50 percig kelesztjük, majd 180 fokon kb 35-40 perc alatt megsütjük.

Ha kihűltek a bagettek, felkarikázzuk.

Egy tálba tesszük, lelocsoljuk növényi tejjel, hozzáadjuk a kakaóport és alaposan megforgatjuk benne.

Majd egy 18 cm-es torta formát sütőpapírral kibélelünk és az átforgatott bagetteket beletesszük, megszórjuk a mandulával és mazsolával ízlés szerint, lenyomkodjuk, hogy egyenletes legyen a teteje. majd 180 fokon kb 20-25 percig sütjük.

A vaníliás réteghez az alapanyagokat kikeverjük, majd sűrűre főzzük.

Ha megsül a bagett alap, akkor a pudingos réteget rátesszük.

Megvárjuk míg kihűl és a felvert tejszín jön a tetejére, majd díszítjük.

Paraméterek

Diabetikus Igen
Gluténmentes Igen
Laktózmentes Igen
Szójamentes Igen
Tejmentes Igen
Tojásmentes Igen

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Az oldal tetejére