Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
0 Ft
Gyártó:
Cikkszám: Recept_00000211
Nem értékelt
Termékeink gluténmentes gyárban készülnek!

Tiroli Krémes

0 Ft
Kívánságlistára teszem

Csatolt dokumentumok

Leírás

Hozzávalók a tésztához:

·         400g Mester süteményliszt

·         1 db tojás

·         120g növényi margarin

·         100 ml víz

·         20 g szalkáli

·         csipet só

Krém:

·         1 l víz

·         50 g kukorica italpor

·         25g Mester vanília puding

·         4 tojás sárgája

·         500 ml Megle növényi tejszín

·         2 teás kanál vanília cukor

·         porcukor a szóráshoz

Elkészítése:
A szalalkálit vízben feloldjuk, a lisztet a margarinnal elmorzsoljuk, hozzáadjuk a sót, tojást és a szalalkális vizet.
Három részre osztjuk és egyforma méretű lapokat nyújtunk.
Egyesével megsütjük a lapokat 170C-ra előmelegített sütőben.
Elkészítjük a krémet, 200 ml vízben elkeverjük a tojás sárgáját a vanília cukrot, vanília pudingot, kukorica italport majd a víz többi részét felforraljuk és a tojásos eleggyel felfőzzük.
A cukrot is hozzáadjuk, a krémet kihűtjük, a Megle növényi habot kemény habbá verjük.
A kihűlt krémhez keverjük. A krémet kétfelé osztjuk és a lapokat megtöltjük.
Tetejét porcukorral megszórjuk, szeleteljük.
Jó 1 nappal előbb elkészíteni.

Paraméterek

Diabetikus Nem
Gluténmentes Igen
Laktózmentes Igen
Szójamentes Igen
Tejmentes Igen
Tojásmentes Nem

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Az oldal tetejére