Csatolt dokumentumok
Leírás
Hozzávalók:
- 30 dkg Mester Kenyér Mix
- 80 dkg főtt krumpli
- diónyi zsír
- egy tojás
töltelékhez:
- felezett szilva
- fahéjas cukor
bundázáshoz:
- Mester kenyér morzsa
- 2 evőkanál zsír
Elkészítése:
A főtt krumplit hidegen áttörjük.
Hozzákeverjük az egy tojást, a zsírt és a Mester Kenyér Mixet.
Puha, jól formázható tésztát kapunk.
A tésztát vagy elnyújtjuk vagy darabokat veszünk belőle.
Megtöltjük szilvával a szilva mag helyére fahéjas cukrot teszünk. Megformázzuk a gombócot .
Lobogó forró vízben kifőzzük, pirított morzsába forgatjuk.
Paraméterek
Diabetikus | Nem |
Gluténmentes | Igen |
Laktózmentes | Igen |
Szójamentes | Igen |
Tejmentes | Igen |
Tojásmentes | Nem |
Vélemények
Erről a termékről még nem érkezett vélemény.