Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
0 Ft
Gyártó:
Cikkszám: Recept_00000513
Nem értékelt
Termékeink gluténmentes gyárban készülnek!

Szilvalekváros Csokis Croissant

0 Ft
Kívánságlistára teszem

Leírás

Hozzávalók:

·         20 dkg Mester Cs. Házi kenyérliszt

·         20 dkg Mester Cs. Kelt tészta liszt

·         20 dkg Mester Cs. Süteményliszt

·         1 cs. porélesztő

·         5 dkg Mester Cs. édesítő (1:4)

·         15 dkg margarin- puha

·         4 dl növényi tej

Töltelék:

·         15 dkg Mester Cs. diabetikus étbevonó- olvasztva

·         10 dkg cukormentes szilvalekvár

·         5 dkg Mester Cs. holland kakaópor

·         ízlés szerint édesítő (ha szükséges)

·         + olaj a kenéshez

·         + barna rizsliszt a nyújtáshoz

Elkészítés:

A tésztához a száraz alapanyagokat egy tálban elkeverjük, beledolgozzuk a margarint, majd hozzáadjuk a növényi tejet és alaposan kidolgozzuk. Meleg helyen egy órát kelesztjük.

Majd barna rizslisztes lapon átdolgozzuk a tésztát és kinyújtjuk hosszúkás alakban (téglalap).

A töltelék alapanyagait alaposan kikeverjük, majd megkenjük vele a tésztát.

Majd felvágjuk háromszögekre.

A szélesebb felétől feltekerjük, megformázzuk kifli alakra.

Sütőpapíros tepsire tesszük őket és olajjal vékonyan lekenjük.

180 fokos sütőben kb 30-40 perc alatt megsütjük.

Paraméterek

Diabetikus Igen
Gluténmentes Igen
Laktózmentes Igen
Szójamentes Igen
Tejmentes Igen
Tojásmentes Igen

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Az oldal tetejére