Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
0 Ft
Gyártó:
Cikkszám: Recept_00000168
Nem értékelt
Termékeink gluténmentes gyárban készülnek!
Termék címkék:
gluténmentes szójamentes

Rigó Jancsi

0 Ft
Kívánságlistára teszem

Csatolt dokumentumok

Leírás

Hozzávalók a piskótához:
 

·         8db tojás fehérje

·         8db tojás sárgája

·         8 evőkanál cukor

·         6 evőkanál Mester Kelt tésztaliszt

·         2 evőkanál holland kakaó

Hozzávalók a krémhez:
 

·         8dl tejszín

·         2 evőkanál kakaópor

·         15g olvasztott étcsoki
 

Tetejére:

15g olvasztott étcsoki a tetejére

Elkészítés:
A tojás fehérjét a csipet sóval felverjük. A tojás sárgáját kikeverjük a cukorral majd hozzáadjuk a fehérje egy részét ezt még lehet jó alaposan keverni, a maradék részt pedig nagyon óvatosan keverjük a masszához, majd a lisztes kakaóporral egybe forgatjuk. Előmelegített sütőben170C –on  tűpróbáig sütjük.
A tejszint felverjük hozzáadjuk a kakaóport és mikróban felolvasztott csokit.
A kihűlt tésztát félbe vágjuk és megkenjük a krémmel.
A vízgőz fölött olvasztunk csokit és egyenletesen rálocsoljuk a piskóta tetejére. Kockákra vágjuk.

 

Paraméterek

Diabetikus Nem
Gluténmentes Igen
Laktózmentes Nem
Szójamentes Igen
Tejmentes Nem
Tojásmentes Nem

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Az oldal tetejére