Csatolt dokumentumok
Leírás
Hozzávalók a piskótához:
· 8db tojás fehérje
· 8db tojás sárgája
· 8 evőkanál cukor
· 6 evőkanál Mester Kelt tésztaliszt
· 2 evőkanál holland kakaó
Hozzávalók a krémhez:
· 8dl tejszín
· 2 evőkanál kakaópor
· 15g olvasztott étcsoki
Tetejére:
15g olvasztott étcsoki a tetejéreElkészítés:
A tojás fehérjét a csipet sóval felverjük. A tojás sárgáját kikeverjük a cukorral majd hozzáadjuk a fehérje egy részét ezt még lehet jó alaposan keverni, a maradék részt pedig nagyon óvatosan keverjük a masszához, majd a lisztes kakaóporral egybe forgatjuk. Előmelegített sütőben170C –on tűpróbáig sütjük.
A tejszint felverjük hozzáadjuk a kakaóport és mikróban felolvasztott csokit.
A kihűlt tésztát félbe vágjuk és megkenjük a krémmel.
A vízgőz fölött olvasztunk csokit és egyenletesen rálocsoljuk a piskóta tetejére. Kockákra vágjuk.
Paraméterek
Diabetikus | Nem |
Gluténmentes | Igen |
Laktózmentes | Nem |
Szójamentes | Igen |
Tejmentes | Nem |
Tojásmentes | Nem |
Vélemények
Erről a termékről még nem érkezett vélemény.