Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
0 Ft
Gyártó:
Cikkszám: Recept_00000167
Nem értékelt
Termékeink gluténmentes gyárban készülnek!
Termék címkék:
gluténmentes szójamentes

Részeges Alma Torta

0 Ft
Kívánságlistára teszem

Csatolt dokumentumok

Leírás

Részeges alma torta
(Gasztro Angyal alapján)

Hozzávalók a tésztához:

  • 150g Mester süteményliszt
  • 100g margarin
  • 50g cukor
  • 1 tojás sárga
  • csipet só

Töltelék:

  • 1kg reszelt  alma
  • 200 ml fehérbor
  • 200ml alma lé
  • 40g Mester vanília puding
  • 1 teás kanál vaníliás cukor

Tetejére:

  • 200 ml tejszín
  • fahéjas porcukor

Elkészítése:
A tészta hozzávalóiból elkészítjük a linzer tésztát, elosztjuk 1/3 -2/3  arányban, kerek csatos torta formát bélelünk ki a tésztával az alját és az oldalát is. A reszelt almát az alma lével és a bor felével felfőzzük, majd a100 ml borban elkeverjük a Mester vanília pudingot és a vaníliás cukrot, kihűtjük és a formába simítjuk 180C-ra előmelegített sütőben kb.  40 perc alatt készre sütjük, kihűtjük, a tejszínt felverjük és a kihűlt almára simítjuk, majd sok fahéj kevés cukor arányban a tetejét megszórjuk.
Tálalásig hűtőben tároljuk.

Paraméterek

Diabetikus Nem
Gluténmentes Igen
Laktózmentes Nem
Szójamentes Igen
Tejmentes Nem
Tojásmentes Nem

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Az oldal tetejére