Csatolt dokumentumok
Leírás
Hozzávalók:
- 150g reszelt répa
- 150g Mester süteményliszt
- 3 tojás
- fél mokkáskanál sütőpor
- 1 csipet só
- 75ml olaj
- 125g
- őrölt fahéj
- 100ml víz
Töltelék:
- 50g mascarpone
- ízlés szerinti cukor
- 100 ml tejszín
Elkészítése:
A tojásokat szétválasztjuk, külön kikeverjük, majd a sárgájához először a felvert tojásfehérjét majd az összes anyagot hozzá keverjük. Muffin sütőt kibéleljük muffin papírral és a tésztát belemérjük a papírokba, 180C-ra előmelegített sütőben készre sütjük, a tejszínből kemény habot készítünk és a cukorral kikevert mascarponéhoz keverjük. A muffinok közepét kiszúrjuk és habzsákból a krémmel megtöltjük.
Paraméterek
Diabetikus | Nem |
Gluténmentes | Igen |
Laktózmentes | Nem |
Szójamentes | Igen |
Tejmentes | Nem |
Tojásmentes | Nem |
Vélemények
Erről a termékről még nem érkezett vélemény.