Csatolt dokumentumok
Leírás
Hozzávalók:
- 6 tojás sárgája,
- 25 dkg cukor,
- fél dl étolaj,
- 1 teáskanál sütőpor
- 16 dkg süteményliszt
A hozzávalókat kikeverjük, majd hozzáadjuk a 6 tojás habbá vert fehérjét.
Megsütjük, ha kihűlt félbe vágjuk és fekete kávéval egy kicsit meglocsoljuk.
Krém:
- 2 dl tej,
- 6 tojás sárgája,
- 20 dkg cukor,
- 1 kanál vaníliás cukor,
- 3 kanál mester vanília pudingpor,
- 10 dkg mazsola.
Ezt sűrüre főzzük.
25 dkg margarint kevés cukorral kikeverünk és a kihűlt krémhez tesszük, majd
jól összekeverjük.
Ezzel kenjük meg a piskótát.
6 tojás fehérjét 25 dkg cukorral gőz felett kemény habbá verjük és a vaníliás
krém tetejére kenjük.
Az egészet csokimázzal vonjuk be.
Paraméterek
Diabetikus | Nem |
Gluténmentes | Igen |
Laktózmentes | Nem |
Szójamentes | Igen |
Tejmentes | Nem |
Tojásmentes | Nem |
Vélemények
Erről a termékről még nem érkezett vélemény.