Csatolt dokumentumok
Leírás
5 dkg élesztőt megfuttatunk 1 dl tejben.
50 dkg MESTER süteménylisztet, 5 dkg margarinnal 2 evőkanál cukorral, 3-4 dl tejjel, 1 tojással szép, egyenletesen kidolgozott tésztát gyúrunk.
Addig dagasztjuk, amíg az edény falától el nem válik.
Pihentetés nélkül 1 cm vastagságúra nyújtjuk és megkenjük az alábbi krémmel:
15 dkg margarint kikeverünk 15dkg pestoval.
A margarinos krémet meghintjük kb. 1 evőkanál rizsliszttel.
Feltekerjük a tésztát és két ujjnyi vastag szeletekre vágjuk.
Kikent sütőlapra helyezzük, fél órát kelesztjük és előmelegített sütőben készre sütjük.Amikor majdnem kész akkor sajtot szórunk a csigák tetejére.
Ezután már csak néhány percig sütjük. Ugyanezzel a módszerrel padlizsán krémes csigát is készíthetünk.
Paraméterek
Diabetikus | Nem |
Gluténmentes | Igen |
Laktózmentes | Nem |
Szójamentes | Igen |
Tejmentes | Nem |
Tojásmentes | Nem |
Vélemények
Erről a termékről még nem érkezett vélemény.