Csatolt dokumentumok
Leírás
Pálinkás Tepertős pogácsa
Hozzávalók:
• 400g Mester kelt tészta liszt
• 25g élesztő
• 300g tepertő
• 1 tojás
• 200gtejföl
• 10g só
• mokkás kanál cukor
• 25ml pálinka
• csipetnyi bors
• kenéshez tojás, szóráshoz sajt
Elkészítése:
Minden összetevőt egy tálba teszünk elkészítjük a tésztát, lisztezett lapra tesszük, másfél ujjnyi vastagra nyújtjuk, tetejét bevagdossuk, nagy pogácsa szaggatóval kiszaggatjuk, megkenjük tojással, sajtot szórunk a tetejére, kelesztjük,200C-ra előmelegített sütőben pirosra sütjük
Paraméterek
Diabetikus | Nem |
Gluténmentes | Igen |
Laktózmentes | Nem |
Szójamentes | Igen |
Tejmentes | Nem |
Tojásmentes | Nem |
Vélemények
Erről a termékről még nem érkezett vélemény.