Csatolt dokumentumok
Leírás
Hozzávalók:
· 1 db Mester magvas kifli vagy
· Mester kenyér
Padlizsán krém:
· 2 nagy padlizsán
· 4 nagy evőkanál zsír
· 1nagy fej hagyma
· só
· bors
· 4-5 gerezd fokhagyma
· 1 nagy csokor petrezselyem zöld
· mustár
· majonéz
Elkészítése:
A padlizsánt megmossuk, megszurkáljuk és 180C-on rácosodásig sütjük, a sütőből kiszedjük fóliával letakarjuk,leszedjük a lila héját, zsíron megsütjük a hagymát, a fokhagymát csak picit megfuttatjuk. Mindent beleteszünk az aprítóba a petrezselyem zöldet, fűszereket, mustárt és majonézt is ( 1-1 evőkanálnyi ), sót borsot ízlés szerint. A padlizsán eléggé semleges ízű ezért bátran lehet fűszerezni.
Paraméterek
Diabetikus | Nem |
Gluténmentes | Igen |
Laktózmentes | Nem |
Szójamentes | Igen |
Tejmentes | Nem |
Tojásmentes | Nem |
Vélemények
Erről a termékről még nem érkezett vélemény.