Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
0 Ft
Gyártó:
Cikkszám: Recept_00000411
Nem értékelt
Termékeink gluténmentes gyárban készülnek!

Mini Kürtös kalács (Batáta krémmel)

0 Ft
Kívánságlistára teszem

Leírás

Hozzávalók:

  • 60 dkg Mester süteményliszt,
  • 10dkg batáta püré
  • 10dkg margarin (növényi)
  • 10 dkg cukor
  • 2 egész tojás
  • 3dl víz
  • 2 evőkanál növényi italpor
  • csipet só
  • 2,5dkg élesztő
  • olaj a sütéshez,

töltelék : kb.   1kg batáta püré 10 dkg porcukor 2 teás kanál őrölt fahéj

Elkészítés: A tészta hozzávalóiból, egy közepes keménységű tésztát gyúrunk,  kis újjnyi vastagságúra nyújtjuk egy  cm széles csíkokat vágunk és a habroló készítőre tekerjük. A csíkokat egymás mellé tekerjük, rövid ideig / 10-20 perc/ kelesztjük. Bő forró olajban kisütjük, leszedjük a fémről a kis kalácskákat , és a tölteléket habzsák segítségével mindkét oldalról betöltjük porcukorral hintve tálaljuk. Nagyon finom.

Paraméterek

Diabetikus Nem
Gluténmentes Igen
Laktózmentes Igen
Szójamentes Igen
Tejmentes Igen
Tojásmentes Nem

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Az oldal tetejére