Csatolt dokumentumok
Leírás
Hozzávalók:
Sárgalap:
· 4 db tojás
· 250g Mester Süteményliszt
· 150g cukor
· 1dl olaj
· 1dl meleg víz
· 6g sütőpor
Barnalap:
· 4 db tojás
· 220 g Mester Süteményliszt
· 30g holland kakaópor
· 150g cukor
· 1dl olaj
· 1dl meleg víz
· 6g sütőpor
Krém:
· 120g Mester puncs puding
· 900ml rizs tej
· 200g porcukor
· 350g növényi margarin
Tetejére:
· 200g étcsoki
· 2 evőkanál olaj
Elkészítés:
A sárga tésztához a tojás sárgáját a cukorral habosra verjük, majd a meleg vizet és az étolajat apránként hozzáadjuk. A sütőporral elkevert lisztet. A tojás fehérjét habbá verjük és a masszába keverjük. A barna lapot ugyanígy készítjük el.80C-ra előmelegített sütőben készre sütjük.
A krémhez a tejjel elkevert pudingport folyamatos kevergetés közben sűrűre főzzük. A margarint porcukorral habosra keverjük, és a kihűlt pudinggal krémesre keverjük. 3 részre osztjuk . A kihűlt lapokat 2-2 lapja vágjuk, majd megtöltjük.
A csokoládét az olajjal vízgőz fölött megolvasztjuk és a sütemény tetejére elsimítjuk.
Paraméterek
Diabetikus | Nem |
Gluténmentes | Igen |
Laktózmentes | Igen |
Szójamentes | Igen |
Tejmentes | Igen |
Tojásmentes | Nem |