Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
0 Ft
Gyártó:
Cikkszám: Recept_00000117
Nem értékelt
Termékeink gluténmentes gyárban készülnek!
Termék címkék:
gluténmentes tejmentes

Méteres Kalács - Tepsis verzió (tejmentesen)

0 Ft
Kívánságlistára teszem

Leírás

Hozzávalók:
Sárgalap:

·         4 db tojás

·         250g Mester Süteményliszt

·         150g cukor

·         1dl olaj

·         1dl meleg víz

·         6g sütőpor

Barnalap:

·         4 db tojás

·         220 g Mester Süteményliszt

·         30g holland kakaópor

·         150g cukor

·         1dl olaj

·         1dl meleg víz

·         6g sütőpor

Krém:

·         120g Mester puncs puding

·         900ml rizs tej

·         200g porcukor

·         350g növényi margarin

Tetejére:

·         200g étcsoki

·         2 evőkanál olaj

Elkészítés:
A sárga tésztához a tojás sárgáját a cukorral habosra verjük, majd a meleg vizet és az étolajat apránként hozzáadjuk. A sütőporral elkevert lisztet. A tojás fehérjét habbá verjük és a masszába keverjük. A barna lapot ugyanígy készítjük el.80C-ra előmelegített sütőben készre sütjük.

A krémhez a tejjel elkevert pudingport folyamatos kevergetés közben sűrűre főzzük. A margarint porcukorral habosra keverjük, és a kihűlt pudinggal krémesre keverjük. 3 részre osztjuk . A kihűlt lapokat 2-2 lapja vágjuk, majd megtöltjük.
 

Barnalap –krém –sárgalap –krém –barnalap –krém –sárgalap .
A csokoládét az olajjal vízgőz fölött megolvasztjuk és a sütemény tetejére elsimítjuk.

 

Paraméterek

Diabetikus Nem
Gluténmentes Igen
Laktózmentes Igen
Szójamentes Igen
Tejmentes Igen
Tojásmentes Nem

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Az oldal tetejére