Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
0 Ft
Gyártó:
Cikkszám: Recept_00000103
Nem értékelt
Termékeink gluténmentes gyárban készülnek!
Termék címkék:
gluténmentes tejmentes

Mákos krémes tejmentesen

0 Ft
Kívánságlistára teszem

Csatolt dokumentumok

Leírás

Hozzávalók mákos tésztához:

  • 1 evőkanál Mester kelt tészta liszt
  • 125g darált mák
  •  1 tojás
  • 75g margarin
  • 15g Mester Négyszeres erősségű édesítő
  • 100 ml víz
  • csipet só
  • csipet sütőpor

Hozzávalók a piskótához:

  • 2tojás
  • 15g Mester négyszeres erősségű édesítő
  • 1 evőkanál víz
  • 2 evőkanál Mester kelt tészta liszt


Hozzávalók a krémhez:

  • 2 evőkanál Mester vanília puding
  • 200 ml víz
  • 1 evőkanál növényi italpor
  • 100g margarin
  • 30g Mester négyszeres erősségű édesítő
  • szóráshoz
  • 30g étcsoki 75 % os dara (aprítóban aprítjuk)

Elkészítése:

A mákos kevert tésztát késztjük el először, sütő papírral bélelt tepsibe simítjuk, A piskótához a tojásokat ketté választjuk a fehérjéből kemény habot készítünk, a sárgáját a vízzel, édesítővel simára keverjük, óvatosan hozzá forgatjuk a felvert fehérjét, majd pedig a lisztet, majd a mákos rétegre simítjuk. 180°C-ra előmelegített sütőben készre sütjük. A növényi italporos vízben megfőzzük a vanília pudingot. Az édesítőt is hozzá keverjük. A margarint ki habosíjuk és a kihűtött pudinghoz keverjük. A kémet a mákos rétegre kenjük. Majd a csoki darával megszórjuk.

Paraméterek

Diabetikus Nem
Gluténmentes Igen
Laktózmentes Igen
Szójamentes Igen
Tejmentes Igen
Tojásmentes Nem

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Az oldal tetejére