Csatolt dokumentumok
Leírás
Hozzávalók mákos tésztához:
- 1 evőkanál Mester kelt tészta liszt
- 125g darált mák
- 1 tojás
- 75g margarin
- 15g Mester Négyszeres erősségű édesítő
- 100 ml víz
- csipet só
- csipet sütőpor
Hozzávalók a piskótához:
- 2tojás
- 15g Mester négyszeres erősségű édesítő
- 1 evőkanál víz
- 2 evőkanál Mester kelt tészta liszt
Hozzávalók a krémhez:
- 2 evőkanál Mester vanília puding
- 200 ml víz
- 1 evőkanál növényi italpor
- 100g margarin
- 30g Mester négyszeres erősségű édesítő
- szóráshoz
- 30g étcsoki 75 % os dara (aprítóban aprítjuk)
Elkészítése:
A mákos kevert tésztát késztjük el először, sütő papírral bélelt tepsibe simítjuk, A piskótához a tojásokat ketté választjuk a fehérjéből kemény habot készítünk, a sárgáját a vízzel, édesítővel simára keverjük, óvatosan hozzá forgatjuk a felvert fehérjét, majd pedig a lisztet, majd a mákos rétegre simítjuk. 180°C-ra előmelegített sütőben készre sütjük. A növényi italporos vízben megfőzzük a vanília pudingot. Az édesítőt is hozzá keverjük. A margarint ki habosíjuk és a kihűtött pudinghoz keverjük. A kémet a mákos rétegre kenjük. Majd a csoki darával megszórjuk.
Paraméterek
Diabetikus | Nem |
Gluténmentes | Igen |
Laktózmentes | Igen |
Szójamentes | Igen |
Tejmentes | Igen |
Tojásmentes | Nem |
Vélemények
Erről a termékről még nem érkezett vélemény.