Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
0 Ft
Gyártó:
Cikkszám: Recept_00000091
Nem értékelt
Termékeink gluténmentes gyárban készülnek!
Termék címkék:
gluténmentes

Lecsós Batyu

0 Ft
Kívánságlistára teszem

Csatolt dokumentumok

Leírás

Hozzávalók a tésztához:
• 500g Mester kelt tésztaliszt,
• 1 teás kanál só,
• 1 evőkanál cukor,
• 50 élesztő,
• 50 g margarin ,
• 1 tojás
• 4-5 dl tej,

Töltelék:
• lecsó (kb. 500g)

Kenéshez:
• 1 tojás sárgája.

Elkészítése: A tészta hozzávalóiból elkészítjük a kelt tésztát, Lecsót elkészítjük, kihűtjük. Elnyújtjuk a tésztát 3-5mm –esre fel kockázzuk 10-10cm-es négyzetekre a muffin formát ki olajozzuk beletesszük a tésztát, a közepébe beleteszünk 2 evőkanál lecsót,ráhajtjuk a tésztát, batyu formára hajtogatjuk,tojással megkenjük, megkelesztjük,180C-on pirosra sütjük. Lecsó készítés : • 200g mangalica szalonna apróra kockázva • 1 nagy fej hagyma kockázva • 1kg paprika • 2-3 paradicsom • 2-3 gerezd fokhagyma • piros paprik

Paraméterek

Diabetikus Nem
Gluténmentes Igen
Laktózmentes Nem
Szójamentes Igen
Tejmentes Nem
Tojásmentes Nem

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Az oldal tetejére