Leírás
Hozzávalók:
· 30 dkg Mester Házi kenyérliszt
· 15 dkg Mester Cs. Kelt tészta liszt
· só
· 1 cs porélesztő
· 1 dkg útifűmaghéj
· 4,8 dl növényi tej
· + olaj a sütéshez
Elkészítése:
A száraz alapanyagokat egy tálban összekeverjük, majd hozzáadjuk a növényi tejet és jól kidolgozzuk.
meleg helyen egy órát kelesztjük.
Majd hat egyenlő részre osztjuk, tenyerünkkel egy részt kigolyózunk, majd lelapítjuk (érdemes a kezünket beolajozni), majd forró olajban megsütjük.
Paraméterek
Diabetikus | Igen |
Gluténmentes | Igen |
Laktózmentes | Igen |
Szójamentes | Igen |
Tejmentes | Igen |
Tojásmentes | Igen |
Vélemények
Erről a termékről még nem érkezett vélemény.