Csatolt dokumentumok
Leírás
Hozzávalók:
• 2 dl víz (nem meleg!)
• 1,5 dkg élesztő
• 20 dkg Mester Házi kenyérliszt
• 1 mokkáskanál só
• 1 evőkanál olaj(vagy diónyi margarin)
Elkészítése: Mindent beledobunk a tálba (azért a só ne az élesztőre kerüljön, erre figyeljünk!) és a robotgép habverő részével olyan szép tésztát készítünk, mint egy krém! Olajos kézzel olajos lapra kigombócozzuk, fél órát kelesztjük. Két tenyerünk között lángos formára lapogatjuk, és bő, forró olajban mindkét oldalát kisütjük. Jó étvágyat
Paraméterek
Diabetikus | Nem |
Gluténmentes | Igen |
Laktózmentes | Nem |
Szójamentes | Igen |
Tejmentes | Igen |
Tojásmentes | Igen |
Vélemények
Erről a termékről még nem érkezett vélemény.