Csatolt dokumentumok
Leírás
Hozzávalók:
- Mester leveles tészta 500g
- 5 dkg kockázott bacon
- 1 főtt áttört burgonya
- 15 dkg krémsajt
- só bors, zöldfűszerek / snidling vagy bazsalikom vagy zöld petrezselyem/
- tojás a kenéshez
Elkészítése:
A leveles tésztát vékonyra nyújtjuk. Nagy fánk szaggatóval kiszaggatjuk. A körök közepébe a tölteléket behelyezzük, a másik felét ráhajtjuk. A kész batyu szélét jól lenyomkodjuk.
Az így elkészített batyu természetesen ebben a félkész állapotban lefagyasztható.
Ha azonnal fogyasztani szeretnénk, akkor tojással megkenjük a tetejét és 200C fokon készre sütjük.
Másnap is nagyon finom, már ha marad belőle.
Paraméterek
Diabetikus | Nem |
Gluténmentes | Igen |
Laktózmentes | Nem |
Szójamentes | Igen |
Tejmentes | Nem |
Tojásmentes | Nem |
Vélemények
Erről a termékről még nem érkezett vélemény.