Csatolt dokumentumok
Leírás
Hozzávalók Tésztához:
• 100 g Mester Család Kelt Tésztaliszt
• 2tojás
• 25g Mester négyszeres édesítő
• 100g étolaj
• 3 evőkanál víz
• csipet só
• kb 200g meggy
Krémhez:
• 250ml víz
• 3 evőkanál növényi tejpor
• 1 púpos evőkanál vanília puding
• 150g margarin
• 25g Mester négyszeres édesítő
Elkészítése:
A tojásokat ketté választjuk a fehérjét kemény habbá verjük, a sárgáját az olajjal édesítővel habosra keverjük, majd hozzáadjuk a fehérjét óvatosan, majd a lisztet, sót és a vizet. Pici sütő papírral bélelt tepsibe simítjuk, tetejét megrakjuk meggyel, 180C-ra előmelegített sütőben készre sütjük. A növényi tejporos vízben megfőzzük a vanília pudingot, kihűtjük, majd a margarint az édesítővel ki habosítjuk,majd a kihűtött pudinggal összekeverjük, és a kihűlt süti tetejére kenjük. Hűtőszekrényben tartjuk a szeletelésig
Paraméterek
Diabetikus | Nem |
Gluténmentes | Igen |
Laktózmentes | Nem |
Szójamentes | Igen |
Tejmentes | Igen |
Tojásmentes | Nem |