Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
0 Ft
Gyártó:
Cikkszám: Recept_00000085
Nem értékelt
Termékeink gluténmentes gyárban készülnek!
Termék címkék:
gluténmentes tejmentes

Krémes kevert meggyes

0 Ft
Kívánságlistára teszem

Csatolt dokumentumok

Leírás

Hozzávalók Tésztához:

• 100 g Mester Család Kelt Tésztaliszt
• 2tojás
• 25g Mester négyszeres édesítő
• 100g étolaj
• 3 evőkanál víz
• csipet só
• kb 200g meggy

Krémhez:
• 250ml víz
• 3 evőkanál növényi tejpor
• 1 púpos evőkanál vanília puding
• 150g margarin
• 25g Mester négyszeres édesítő

Elkészítése:

A tojásokat ketté választjuk a fehérjét kemény habbá verjük, a sárgáját az olajjal édesítővel habosra keverjük, majd hozzáadjuk a fehérjét óvatosan, majd a lisztet, sót és a vizet. Pici sütő papírral bélelt tepsibe simítjuk, tetejét megrakjuk meggyel, 180C-ra előmelegített sütőben készre sütjük. A növényi tejporos vízben megfőzzük a vanília pudingot, kihűtjük, majd a margarint az édesítővel ki habosítjuk,majd a kihűtött pudinggal összekeverjük, és a kihűlt süti tetejére kenjük. Hűtőszekrényben tartjuk a szeletelésig

Paraméterek

Diabetikus Nem
Gluténmentes Igen
Laktózmentes Nem
Szójamentes Igen
Tejmentes Igen
Tojásmentes Nem

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Az oldal tetejére