Csatolt dokumentumok
Leírás
Hozzávalók:
· 200g Mester házi kenyérliszt
· 15g élesztő
· 200 ml víz
· 1 mokkáskanál só
· 1 evőkanál olaj (vagy diónyi margarin)
Töltelék:
· kolbász karika
· ketchup
Elkészítése:
Mindent beledobunk a tálba (azért a só ne az élesztőre kerüljön, erre figyeljünk!) és a robotgép habverő részével olyan szép tésztát készítünk, mint egy krém! Olajos kézzel olajos lapra kigombócozzuk, fél órát kelesztjük. Olajozott lapon el lapogatjuk a tésztát, középre ketchupot nyomunk és kolbász karikákat helyezünk rá. Henger alakúra formázzuk, nem túl forró olajban kisütjük, amikor kicsit hűlt hosszanti irányban felvágjuk és reszelt sajtot szórunk rá.
Jó étvágyat!
Paraméterek
Diabetikus | Nem |
Gluténmentes | Igen |
Laktózmentes | Nem |
Szójamentes | Igen |
Tejmentes | Igen |
Tojásmentes | Igen |
Vélemények
Erről a termékről még nem érkezett vélemény.