Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
0 Ft
Gyártó:
Cikkszám: Recept_00000075
Nem értékelt
Termékeink gluténmentes gyárban készülnek!
Termék címkék:
gluténmentes

Képviselőfánk gesztenyés töltelékkel

0 Ft
Kívánságlistára teszem

Leírás

Hozzávalók:

  • 12dkg zsír
  • 12dkg víz
  • 15dkg rizsliszt
  • 5 egész tojás

Krémhez:

  • 5dl tej
  • 3 evőkanál vanília puding
  • ízlés szerinti cukor
  • 100g reszelt gesztenye
  • 400ml tejszín
  • habrögzítő

Elkészítése:
A vizet és a zsírt felforraljuk és belekeverjük a lisztet és addig főzzük /reszteljük /amíg nagyjából egybeálló tésztát kapunk.
Levesszük a tűzről és egyesével beledolgozzuk a tojásokat robotgép segítségével. Ha van habzsákunk akkor egyforma nagyságú fánkokat nyomunk a sütőlapra, ha nincs akkor kanállal formázzunk. A sütőnek forrónak kell, hogy legyen.
A fánkokat sütés előtt alaposan meghintjük hideg vízzel. Sütés 175°C-on történik a nagyságtól függően az idő 30-45 perc

NAGYON FONTOS NEM SZABAD KINYITNI A SÜTŐ AJTAJÁT.

Közben elkészítjük a krémet. A pudingot megfőzzük, amint kihűlt a felvert tejszínhabból egy keveset a pudinghoz keverünk a gesztenyét belereszeljük.
A fánkokat elvágjuk kettőbe az aljába pudingos krémet majd a tejszínhabot majd a kalapot helyezzük rá.

Paraméterek

Diabetikus Nem
Gluténmentes Igen
Laktózmentes Nem
Szójamentes Igen
Tejmentes Nem
Tojásmentes Nem

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Az oldal tetejére