Csatolt dokumentumok
Leírás
Hozzávalók:
· 250 g Mester háztartási keksz(48db)
vaníliás pudinghoz:
· 600ml víz
· 90g Mester vanília puding
· 100g cukor (vagy 25g negyedannyi ugyanannyi édesítő)
· 1 teás kanál vanília cukor
· 3 evőkanál növényi italpor
meggyes pudinghoz:
· 100 ml víz
· 600-700g fejtett meggy
· 100g cukor (vagy 25g negyedannyi ugyanannyi édesítő)
· 90g Mester vanília puding
· fahéj, szegfűszeg vagy karácsonyi fűszer keverék
Elkészítése:
Vízben megfőzzük a vanília pudingot és a meggyes pudingot. Tepsibe folpackot teszünk és 24db kekszet egymás mellé helyezünk, rákenjük a meggyes, majd a vaníliás pudingot, majd újra 24 db kekszet, 10-12 órát pihentetjük, majd szeleteljük.
Paraméterek
Diabetikus | Nem |
Gluténmentes | Igen |
Laktózmentes | Igen |
Szójamentes | Igen |
Tejmentes | Igen |
Tojásmentes | Nem |