Leírás
Hozzávalók:
- 300g Mester kelt tészta liszt
- 125g margarin
- 3 tojássárgája
- 1 teáskanál só
- 200g tejföl
- 1g élesztő
- 35g friss rizs kovász
- mokkás kanál cukor
- kenéshez tojás, szóráshoz esetleg sajt, de nem szükséges
Elkészítése:
A margarint elmorzsoljuk a liszttel, majd minden összetevőt tálba teszünk és összegyúrjuk. A tésztát fóliába csavarjuk és 12 órára hűtőszekrénybe tesszük, 2cm-esre nyújtjuk, a tészta tetejét bevagdossuk, kiszaggatjuk, tojással megkenjük. Sütőpapírral bélelt tepsibe tesszük, kelesztjük legalább 2 órán át meleg helyen, 200°C-ra előmelegített sütőben, pirosra sütjük.Paraméterek
Diabetikus | Nem |
Gluténmentes | Igen |
Laktózmentes | Nem |
Szójamentes | Igen |
Tejmentes | Nem |
Tojásmentes | Nem |
Vélemények
Erről a termékről még nem érkezett vélemény.