Csatolt dokumentumok
Leírás
Hozzávalók:
- 150g Mester kelt tészta liszt
- 250g joghurt
- 150g étolaj
- 50g negyed annyi ugyan annyi édesítő szer,
- 3 tojás
- fél vanília rúd
- csipet só
- 12db barack
Elkészítése: A tojást az édesítővel habosra keverjük, hozzá csorgatjuk állandó keverés közben az olajat és a joghurtot. A lisztet összekeverjük a sóval és hozzákeverjük a tojásos anyaghoz. A lágy, sűrűn folyó tésztát sütőpapírral bélelt tepsibe simítjuk, tetejére felezett sárgabarackot teszünk magházával felfelé (így nem áztatja el a tésztát a barack leve)
Előmelegített sütőben, 180oC fokon tűpróbáig sütjük, amíg aranybarna színű nem lesz a teteje. Napokig friss marad. Szeleteléskor fahéjat szórhatunk a sütire.
Paraméterek
Diabetikus | Igen |
Gluténmentes | Igen |
Laktózmentes | Nem |
Szójamentes | Igen |
Tejmentes | Nem |
Tojásmentes | Nem |
Vélemények
Erről a termékről még nem érkezett vélemény.