Csatolt dokumentumok
Leírás
Hozzávalók:
Tészta 1.
- 200g Mester kelt tészta liszt
- 100g porcukor
- 50g zsír
- 1 tojás
- 2 evő kanál kakaó
- 1-2 evőkanál növényi tej/ ha szükséges /
- csipet só
Tészta 2.
- 6 evőkanál Mester kelt tészta liszt
- 6 tojás
- 6 evőkanál kristálycukor
Krém:
- 3púpos evőkanál Mester vanília puding
- 500ml növényi tej
- 200g vaj
- 200g porcukor
Díszítéshez:
- porcukor
Elkészítése:
Az 1. -es tészta hozzávalóiból egy jól gyúrható tésztát készítünk, két részre osztjuk és tepsi méretűre nyújtjuk, sütő papírral bélelt tepsibe tesszük 180C-ra előmelegített sütőben készre sütjük. A piskótát a szokott módon elkészítjük.
A tejben megfőzzük a vanília pudingot, kihűtjük, a vajat habosra keverjük a porcukorral, majd a kihűtött pudinggal összedolgozzuk. A kakaós lapra elkenjük a krém felét, majd ráhelyezzük a piskóta lapot, majd a krém másik felét rákenjük a piskótára, majd ráhelyezzük a kakaós lapot, tálalásig hűtőszekrényben tartjuk, tetejére porcukrot szórhatunk.
Paraméterek
Diabetikus | Nem |
Gluténmentes | Igen |
Laktózmentes | Igen |
Szójamentes | Igen |
Tejmentes | Igen |
Tojásmentes | Nem |
Vélemények
Erről a termékről még nem érkezett vélemény.