Csatolt dokumentumok
Leírás
500g laktóz mentes yoghurt
250ml laktóz mentes habtejszín
20g zselatin
50ml víz
1evőkanál Mester négyszeres édesítő
300g gyömölcs
Elkészítése:
Zselatint felfőzzük a vízben, a tejszínt habbá verjük, az egyik yoghurtot felmelegítjük, hozzá keverjük a zselatint a hideg joghurtot, a felvert tejszínhabot és a gyümölcsöt .Az őzgerinc formát vízzel kiöblítjük és folpackkal kibéleljük és a masszát betöltjük a formába, 3-4 órára hűtőszekrénybe tesszük tálalás előtt.
Paraméterek
Diabetikus | Nem |
Gluténmentes | Igen |
Laktózmentes | Nem |
Szójamentes | Igen |
Tejmentes | Nem |
Tojásmentes | Nem |
Vélemények
Erről a termékről még nem érkezett vélemény.