Csatolt dokumentumok
Leírás
Hozzávalók:
- 500g Mester kelt tészta liszt
- 100g margarin
- 150g cukor
- 4 dl tej
- 25 g élesztő
- 1 tojás
- só
- 1-2 kanál kakaó
Krém :
- 50g margarin
- vaníliás cukor
- mazsola
Elkészítése:
A tészta minden összetevőjét a kakaó kivételével a keverő tálba tesszük a tejet óvatosan adagoljuk, a tésztát miután összedolgoztuk két felé osztjuk az egyikbe bele tesszük a kakaót és még egyszer átgyúrjuk .Először elnyújtjuk a világos tésztát megkenjük a kémmel , megszórjuk mazsolával, utána ugyan olyan méretűre kinyújtjuk a kakaós lapot is és ráhelyezzük a világos tésztára. A kakaós lapot is megkenjük a krémmel és megszórjuk mazsolával.
Lazán feltekerjük és kuglóf sütőbe vagy tepsire tesszük, megkelesztjük és 180 fokon tű próbáig / kb 40-50 percig / sütjük
Mindenféleképp egy puha tésztát kell kapnunk, és amikor átgyúrjuk a nyújtólapon akkor válik igazán kezelhetővé.
Paraméterek
Diabetikus | Nem |
Gluténmentes | Igen |
Laktózmentes | Nem |
Szójamentes | Igen |
Tejmentes | Nem |
Tojásmentes | Nem |
Vélemények
Erről a termékről még nem érkezett vélemény.