Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
0 Ft
Gyártó:
Cikkszám: Recept_00000278
Nem értékelt
Termékeink gluténmentes gyárban készülnek!
Termék címkék:
gluténmentes szójamentes

Epres Rebarbarás Torta

0 Ft
Kívánságlistára teszem

Csatolt dokumentumok

Leírás

Hozzávalók a tésztához:

  • 30 dkg Mester süteményliszt
  • 20 dkg margarin
  • 10dkg porcukor
  • 1 tojás sárgája
  • csipet só
  • csipet sütőpor

Töltelékhez:

  • 50 dkg rebarbara
  • 15 dkg cukor
  • 75 ml víz
  • reszelt citromhéj
  • vanília cukor 1 evőkanál
  • 3 dl tejszín
  • 2 dkg habrögzítő
  • eper ízlés szerint
  • zseléhez 2,5dl cukros citromos víz 1 evőkanál zselatin

Elkészítése:

Összeállítjuk  a tésztát, elnyújtjuk a tésztát akkorára, hogy a nagy méretű csatos tortaforma oldalát is ki tudjuk bélelni, megszurkáljuk és előmelegített sütőben készre sütjük. A rebarbarát megtisztítjuk, kis darabokra vágjuk a vízzel és a cukorral puhára főzzük, ízesítjük citromhéjjal és vanília cukorral, kihűtjük. A tejszínből kemény habot verünk, habrögzítőt teszünk  hozzá,összekeverjük a rebarbarás krémmel és a linzertésztára simítjuk, tetejét eperrel megrakjuk, zselatint felfőzzük a cukros citromos vízzel,kihűtjük és rákanalazzuk az eperre, pár órára hűtőszekrényben pihentetjük. Nagyon finom!

Paraméterek

Diabetikus Nem
Gluténmentes Igen
Laktózmentes Nem
Szójamentes Igen
Tejmentes Nem
Tojásmentes Nem

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Az oldal tetejére