Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
0 Ft
Gyártó:
Cikkszám: Recept_00000047
Nem értékelt
Termékeink gluténmentes gyárban készülnek!

Elefántkönnycsepp

0 Ft
Kívánságlistára teszem

Csatolt dokumentumok

Leírás

Hozzávalók:

·        250 g Mester háztartási keksz

·        200 g vaj

·        2evőkanál kakaó

·        ízlés szerinti porcukor

Krémhez:

·        300ml  tej

·        45g Mester vanília puding

·        80g vaj

·        1teás kanál vanília cukor

·        2db banán

·        ízlés szerinti cukor

Csoki máz

·        2evőkanál tej

·        3 púpos evőkanál cukor

·        50g vaj

·        3 púpos evőkanál kakaó

Elkészítése :
Keksz felét összetörjük és a puha vajjal kakaóval kikeverjük ízlés szerinti porcukrot adunk hozzá. A pudingot megfőzzük a tejben, kihűtjük és a vajat, a cukrot, vanília cukrot hozzáadjuk, simára keverjük .Az őzgerinc formát bevizezzük és folpackkal kibéleljük, a kekszes tölteléket belenyomkodjuk a formába úgy hogy középe mélyedés maradjon, a krém felét beletesszük a formába a banánt egészben beletesszük a krém tetejére a maradék krémmel megtöltjük az őzgerinc formát és a tetejét keksszel kirakjuk, hűtőszekrénybe tesszük  egy éjszakára, elkészítjük a csoki mázat ( mindent összeforralunk) . Az őzgerinc formából kiborítjuk a sütit tetejét bevonjuk a mázzal ,megvárjuk , hogy a csoki megdermedjen  és máris szeletelhető

Paraméterek

Diabetikus Nem
Gluténmentes Igen
Laktózmentes Nem
Szójamentes Igen
Tejmentes Nem
Tojásmentes Nem

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Az oldal tetejére