Csatolt dokumentumok
Leírás
Hozzávalók:
· 250 g Mester háztartási keksz
· 200 g vaj
· 2evőkanál kakaó
· ízlés szerinti porcukor
Krémhez:
· 300ml tej
· 45g Mester vanília puding
· 80g vaj
· 1teás kanál vanília cukor
· 2db banán
· ízlés szerinti cukor
Csoki máz
· 2evőkanál tej
· 3 púpos evőkanál cukor
· 50g vaj
· 3 púpos evőkanál kakaó
Elkészítése :
Keksz felét összetörjük és a puha vajjal kakaóval kikeverjük ízlés szerinti porcukrot adunk hozzá. A pudingot megfőzzük a tejben, kihűtjük és a vajat, a cukrot, vanília cukrot hozzáadjuk, simára keverjük .Az őzgerinc formát bevizezzük és folpackkal kibéleljük, a kekszes tölteléket belenyomkodjuk a formába úgy hogy középe mélyedés maradjon, a krém felét beletesszük a formába a banánt egészben beletesszük a krém tetejére a maradék krémmel megtöltjük az őzgerinc formát és a tetejét keksszel kirakjuk, hűtőszekrénybe tesszük egy éjszakára, elkészítjük a csoki mázat ( mindent összeforralunk) . Az őzgerinc formából kiborítjuk a sütit tetejét bevonjuk a mázzal ,megvárjuk , hogy a csoki megdermedjen és máris szeletelhető
Paraméterek
Diabetikus | Nem |
Gluténmentes | Igen |
Laktózmentes | Nem |
Szójamentes | Igen |
Tejmentes | Nem |
Tojásmentes | Nem |