Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
0 Ft
Gyártó:
Cikkszám: Recept_00000273
Nem értékelt
Termékeink gluténmentes gyárban készülnek!
Termék címkék:
gluténmentes szójamentes

Ekler Fánk

0 Ft
Kívánságlistára teszem

Csatolt dokumentumok

Leírás

Hozzávalók:

·        12dkg zsír

·        12dkg víz

·        15dkg rizsliszt

·        5 egész tojás

Krémhez:

·        8dl tej

·        3 evőkanál vanília puding

·        ízlés szerinti cukor

·        400ml tejszín

·        1 evőkanálnyi habrögzítő

csoki máz:

·        100g étcsoki

·        2-3 evőkanál étolaj

A vizet és a zsírt felforraljuk és belekeverjük a lisztet és addig főzzük /reszteljük /amíg nagyjából egybeálló tésztát kapunk.
Levesszük a tűzről és egyesével beledolgozzuk a tojásokat robotgép segítségével . Habzsákból  egyforma  hosszúságú csíkokat  nyomunk a sütőlapra . A sütőnek forrónak kell, hogy legyen.
A fánkokat sütés előtt alaposan meghintjük hideg vízzel. Sütés 175 fokon történik a nagyságtól függően az idő 30-45 perc.

NAGYON FONTOS NEM SZABAD KINYITNI A SÜTŐ AJTAJÁT.

Közben elkészítjük a krémet. A pudingot megfőzzük ,amint kihűlt a felvert tejszínhabot  a pudinghoz keverünk .
A fánkokat elvágjuk kettőbe habzsákból betöltjük a fánkokat , a fánk tetőket olvasztott csokiba mártjuk és a krémre helyezzük.

Paraméterek

Diabetikus Nem
Gluténmentes Igen
Laktózmentes Nem
Szójamentes Igen
Tejmentes Nem
Tojásmentes Nem

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Az oldal tetejére