Csatolt dokumentumok
Leírás
Hozzávalók:
· 350g Mester kelt tésztaliszt
· nagy csipet só
· nagy csipet szódabikarbóna
· 3evőkanál cukor
· 85g hideg vaj
· 180 g író
· 1tojás
· 1tojás a kenéshez
· tálaláshoz lekvár
Elkészítése:
A liszthez hozzáadjuk a sót, a szódabikarbónát és a cukrot majd a hideg vajat elmorzsoljuk a liszttel, majd hozzáadjuk az írót és a tojást. Lisztezett gyúró lapon két ujjnyi vastagra nyújtjuk, nagy pogácsa szaggatóval kiszaggatjuk sütő papírral bélelt tepsibe tesszük, tojással megkenjük, majd 200°C-ra előmelegített sütőben készre sütjük, lekvárral tálaljuk.
Paraméterek
Diabetikus | Nem |
Gluténmentes | Igen |
Laktózmentes | Nem |
Szójamentes | Igen |
Tejmentes | Nem |
Tojásmentes | Nem |
Vélemények
Erről a termékről még nem érkezett vélemény.