Csatolt dokumentumok
Leírás
Hozzávalók a tésztához:
- 20dkg Mester kelt tészta liszt
- 10 dkg puha margarin
- 2 evőkanál kakaó
- 1 evőkanál vaníliás cukor
- 4 evőkanál cukor
- 4 evőkanál dió
hozzávalók az 1.krémhez:
- 3 tojás sárgája
- 2 evőkanál víz
- 3 evőkanál cukor
- 25 dkg Mascarpone
- 350ml tejszínhab
- 1dkg habrögzítő
hozzávalók a 2. krémhez:
- 3 tojás sárgája
- 2evőkanál erős kávé
- 3 evőkanál cukor
- 5-10dkg étcsoki
- 25 dkg Mascarpone
- 350ml tejszínhab
- 1 dkg habrögzítő
Elkészítése:
A tészta összetevőit összemorzsoljuk és belenyomkodjuk egy csatos tortaformába 170C-on 10 percig sütjük, kihűtjük. Közben elkészítjük a krémet. Mindkét krémet vízgőz felett sűrűre főzzük a mascarpone a tejszín és a habrögzítő kivételével.A tejszínhabot egyszerre is felverhetjük, majd elfelezzük a két krémbe a mascarponét is óvatosan beleforgatjuk a krémekbe. A csatos formába egyszerre öntjük a két krémet majd kanállal márványosra keverjük.4-6 órára hűtőszekrénybe tesszük, utána szeletelhető.
Paraméterek
Diabetikus | Nem |
Gluténmentes | Igen |
Laktózmentes | Nem |
Szójamentes | Igen |
Tejmentes | Nem |
Tojásmentes | Nem |
Vélemények
Erről a termékről még nem érkezett vélemény.