Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
0 Ft
Gyártó:
Cikkszám: Recept_00000257
Nem értékelt
Termékeink gluténmentes gyárban készülnek!
Termék címkék:
gluténmentes szójamentes

Csokis Sajt Torta

0 Ft
Kívánságlistára teszem

Csatolt dokumentumok

Leírás

Hozzávalók a tésztához:

  • 20dkg Mester kelt tészta liszt
  • 10 dkg puha margarin
  • 2 evőkanál kakaó
  • 1 evőkanál vaníliás cukor
  • 4 evőkanál  cukor
  • 4 evőkanál dió

hozzávalók az 1.krémhez:

  • 3 tojás sárgája
  • 2 evőkanál víz
  • 3 evőkanál cukor
  • 25 dkg Mascarpone
  • 350ml  tejszínhab
  • 1dkg  habrögzítő

hozzávalók a 2. krémhez:

  • 3 tojás sárgája
  • 2evőkanál erős  kávé
  • 3 evőkanál cukor
  • 5-10dkg  étcsoki
  • 25 dkg Mascarpone
  • 350ml tejszínhab
  • 1 dkg habrögzítő

Elkészítése:

A tészta összetevőit összemorzsoljuk és belenyomkodjuk egy csatos tortaformába 170C-on 10 percig sütjük, kihűtjük. Közben elkészítjük a krémet. Mindkét krémet vízgőz felett sűrűre főzzük a mascarpone a tejszín  és a habrögzítő kivételével.A tejszínhabot egyszerre is felverhetjük, majd elfelezzük a két krémbe a mascarponét is óvatosan beleforgatjuk a krémekbe. A csatos formába egyszerre öntjük a két krémet majd kanállal márványosra keverjük.4-6 órára hűtőszekrénybe tesszük, utána szeletelhető.

 

Paraméterek

Diabetikus Nem
Gluténmentes Igen
Laktózmentes Nem
Szójamentes Igen
Tejmentes Nem
Tojásmentes Nem

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Az oldal tetejére