Leírás
Hozzávalók a tésztához:
- 80g Mester háztartási keksz (darálva)
- 40g darált dió
- 10g kakaó por
- 20g olvasztott margarin
- 60g porcukor
- 1 teáskanál rumaroma
- 2-3 evőkanál növényi tej
Hozzávalók a krémhez:
- 200g étcsoki
- 350ml tejszín (növényi)
- 30g cukor
- 30g margarin (tejmentes)
Máz:
- 100g étcsoki
Elkészítés:
A tésztához a hozzávalókat összegyúrjuk és kézzel belenyomkodjuk a kis méretű tepsibe.
A csokoládét 150ml tejszínnel, a cukorral, a margarinnal felmelegítjük, majd langyosra hűtjük.
A maradék tejszínt kemény habbá verjük, hozzáöntjük az olvasztott csokoládét, majd összedolgozzuk.
Ezután a tésztára simítjuk.
Hűtőbe tesszük hűlni, ha megdermedt a krém, olvasztott csokival meglocsoljuk.Vélemények
Erről a termékről még nem érkezett vélemény.