Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
0 Ft
Cikkszám: Recept_00000001
Nem értékelt
Termékeink gluténmentes gyárban készülnek!

Csoki ”torta” (sütés nélkül, tejmentesen)

0 Ft
Kívánságlistára teszem

Leírás

Hozzávalók a tésztához:

  • 80g Mester háztartási keksz (darálva)
  • 40g darált dió
  • 10g kakaó por
  • 20g olvasztott margarin
  • 60g porcukor
  • 1 teáskanál rumaroma
  • 2-3 evőkanál növényi tej

Hozzávalók a krémhez:

  • 200g étcsoki
  • 350ml tejszín (növényi)
  • 30g cukor
  • 30g margarin

Máz:

  • 100g étcsoki

Elkészítés:

A tésztához a hozzávalókat összegyúrjuk és kézzel belenyomkodjuk a kis méretű tepsibe.

A csokoládét 150ml tejszínnel, a cukorral, a margarinnal felmelegítjük, majd langyosra hűtjük.

A maradék tejszínt kemény habbá verjük, hozzáöntjük az olvasztott csokoládét, majd összedolgozzuk.

Ezután a tésztára simítjuk.

Hűtőbe tesszük hűlni, ha megdermedt a krém, olvasztott csokival meglocsoljuk.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Az oldal tetejére