Csatolt dokumentumok
Leírás
Hozzávalók:
· 100 g Mester babapiskóta
· 9 evőkanál porcukor
· 400ml tejföl
· 400 ml tejszín
· 2 citrom reszelt héja
· 1citrom leve
· tálaláshoz gyümölcs
Elkészítése:
A tejszínt kemény habbá verjük félre tesszük. Egy másik tálban összekeverjük a citrom levet, héjat,porcukrot, tejfölt és hozzáadjuk a felvert tejszínhabot. Csatos tortaformában elkezdjük a rétegezést az edény aljára és tetejére krémnek kell kerülnie.3-4 órára hűtőszekrénybe tesszük, idény gyümölcsökkel díszítjük tálalás előtt.
Paraméterek
Diabetikus | Nem |
Gluténmentes | Igen |
Laktózmentes | Nem |
Szójamentes | Igen |
Tejmentes | Nem |
Tojásmentes | Igen |
Vélemények
Erről a termékről még nem érkezett vélemény.