Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
0 Ft
Gyártó:
Cikkszám: Recept_00000601
Nem értékelt
Termékeink gluténmentes gyárban készülnek!

Cannoli – A ricottával töltött szicíliai ,,fánk” (Kissné Gabriella receptje)

0 Ft
Kívánságlistára teszem

Leírás

Hozzávalók:

• 40 gr sertészsír

• 100 gr víz

• 20 gr borecet

• 15 gr fehérbor (édest használtam muskotályt)

• 100 gr Mester sütemény liszt

• 100 gr Mester Házi kenyérliszt

• 20 gr cukor

• 3 gr utifűmaghéj liszt, vagy guarmag liszt, vagy xantán

• 2 késhegynyi szódabikarbóna.

Géppel jól összekevertem, majd kézzel jól átgyúrtam. Kb 1 órát hűtőben pihentettem.

Nyújtottam, a legnagyobb porcelán bögrével vágtam ki a köröket, forró bő olajban sütöttem.

Közben 500 gr 2 doboz laktózmentes COTTAGE CHEESE szűrőn szilikon spatulával áttörtem és 35 gr porcukorral illetve 1 db Haas Gm vaníliás cukorral és 1 marok csoki cseppel ízesítettem.

Majd habzsákkal megtöltöttem a cannolo-t.

Porcukorral hintettem.

Folpack-kal lefedtem, hűtőbe tettem, kb 3-4 óra múlva, roppanósan puha. Frissen kemény.

A formát is készítettem, így mindent úgy csináltam ahogy a videóban látható, nyújtani kézzel nyújtottam, mindig kis köröket, nem egy nagyot., kb 1/2 perc után mikor elkezdtem sütni, le is húztam a formáról, a zsírpapír, jó megoldás.

Link:

https://m.youtube.com/watch?v=or_e8EfSuK0

Paraméterek

Diabetikus Nem
Gluténmentes Igen
Laktózmentes Nem
Szójamentes Igen
Tejmentes Nem
Tojásmentes Igen

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Az oldal tetejére