Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
0 Ft
Gyártó:
Cikkszám: Recept_00000027
Nem értékelt
Termékeink gluténmentes gyárban készülnek!
Termék címkék:
gluténmentes tejmentes

Bokodi Almás Diós (tejmentesen)

0 Ft
Kívánságlistára teszem
Jelölje be azokat a kiegészítő termékeket, amiket még a kosárba szeretne tenni!

Csatolt dokumentumok

Leírás

Hozzávalók a lapokhoz:

  • 200ml rizskrém
  • 1db tojás
  • 5 evőkanál cukor
  • 5 evőkanál Mester süteményliszt
  • 5 evőkanál dió
  • 1 kávéskanál szódabikarbóna


Almás töltelék:

  • 750g alma
  • 40g Mester vanília puding
  • 275ml almalé
     

Krém:

  • 250ml víz
  • 2 evőkanál növényi italpor
  • 5 evőkanál Mester süteményliszt
  • 1 cs vaníliás cukor
  • 75 g növényi margarin
     

Elkészítése:
Lapokhoz a hozzávalókat géppel összekeverjük. 
Kis tepsibe sütőpapírt teszünk erre egyenletesen rákenjük a tésztát. 3 piskótát sütünk. ki .
170 fokos előmelegített sütőben sütjük a lapokat kb 18-20 percig.
Az almákat meghámozzuk , lereszeljük és beletesszük egy kis lábosba az alma lével együtt  főni.
Ha felforrt belekeverjük, az alma léből 75ml-vel elkevert a pudingot.

A krém elkészítése :
A vizet feltesszük egy kis lábosba , beletesszük a növényi italport és a vaníliás cukrot.
Kevés vízzel elkeverjük a lisztet majd hozzá adjuk  és sűrűre főzzük.
Ha kihűlt géppel belekeverjük a krémhez a szobahőmérsékletű margarint.
Amiben sütöttük  tepsibe beletesszük az első lapot , majd a fele almás tölteléket, megint egy lap , krém , alma töltelék , harmadik lap.
Hűtőbe tesszük egy kicsit, utána szeleteljük és  porcukor szórással díszitjük.
 

Paraméterek

Diabetikus Nem
Laktózmentes Igen
Szójamentes Igen
Tejmentes Igen
Tojásmentes Nem

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Az oldal tetejére