Csatolt dokumentumok
Leírás
Hozzávalók :
- Mester Palacsintapor 200g
- 2 tojás
- 500-550ml szódavíz
- 1 kanál étolaj
- 4 nagy bodzavirág
- sütéshez étolaj
Töltelék:
- fahéjas porcukor
Elkészítés:
A bodzavirágot alaposan megmossuk, apróra összevágjuk.
A palacsinta sütésekor merőkanállal betesszük a folyékony tésztát a palacsintasütőbe, a sütőt mozgatva kör formára hagyjuk szétfolyni. Amikor kezd alul szilárdulni, de a teteje még folyós, akkor ízlés szerinti bodzavirágot szórunk a tésztára, majd megfordítjuk és készre sütjük, fahéjas porcukorral megtöltjük,feltekerhetjük, vagy négybe hajthatjuk.
Paraméterek
Diabetikus | Nem |
Gluténmentes | Igen |
Laktózmentes | Igen |
Szójamentes | Igen |
Tejmentes | Igen |
Tojásmentes | Nem |
Vélemények
Erről a termékről még nem érkezett vélemény.