Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
0 Ft
Gyártó:
Cikkszám: Recept_00000251
Nem értékelt
Termékeink gluténmentes gyárban készülnek!
Termék címkék:
gluténmentes szójamentes

Babapiskótás Mézes Krémes

0 Ft
Kívánságlistára teszem

Csatolt dokumentumok

Leírás

Hozzávalók a tésztához:

·         400 g Mester süteményliszt

·         50 g margarin

·         1 db tojás

·         150 g porcukor

·         2 evőkanál virágméz

·         5 evőkanál tej

·         1 evőkanál kakaó

·         12 g sütőpor

·         csipet só

Krém:

·         500ml tej

·         5 evőkanál rizsliszt

·         200 g vaj

·         200 g porcukor

·         50 ml rum

·         vaníliás cukor

Babapiskóta réteghez:

·         20 db babapiskóta

·         400 ml meggy lé

·         rum

Tetejére:

·         porcukor vagy olvasztott csoki

Elkészítése:

Először a mézes lapokat készítjük el, a liszt a kakaó és a sütőpor kivételével, mindent egy edénybe teszünk és 2 percig főzzük, majd a tészta többi összetevőjéből elkészítjük a tésztát. Két lapot nyújtunk 180C-ra előmelegített sütőben készre sütjük. Kihűtjük.

A tejben felfőzzük a lisztet, kihűtjük.
A vajat habosra keverjük a porcukorral, ízesítjük és a kihűlt krémhez keverjük.
A meggy levét ízesíthetjük rummal, ebbe forgatjuk meg a babapiskótákat.

A süti összeállítása:

Az egyik lapot megkenjük a krém felével, megrakjuk a meggy lébe mártott babapiskótával, majd rásimítjuk a krém másik felét is, majd rátesszük a másik lapot. porcukorral meghintjük, vagy csoki mázzal bevonjuk (100 g csoki 1-2 evőkanál étolaj vízgőz felett felolvasztva vagy mikróban a legalacsonyabb fokozaton fel olvasztva.)

Paraméterek

Diabetikus Nem
Gluténmentes Igen
Laktózmentes Nem
Szójamentes Igen
Tejmentes Nem
Tojásmentes Nem

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Az oldal tetejére