Csatolt dokumentumok
Leírás
Hozzávalók:
· 80 g barna cukor
· 50 g cukor
· 1 tojás
· 100 g margarin
· 150 g Kelt tészta liszt
· 100 g étcsoki (darabokra törve)
· 100 g dió (szintén darabokra törve)
· 100 g mazsola
Elkészítése:
A cukrot 1 egész tojással és a margarinnal kikeverjük.
Teszünk bele 150 g Mester Kelt tészta lisztet, majd ezt követően a csokit, diót és mazsolát is hozzákeverjük.
A kikevert masszából kanállal halmokat rakunk a tepsibe és 180°C 20 perc alatt készre sütjük.
Paraméterek
Diabetikus | Nem |
Gluténmentes | Igen |
Laktózmentes | Nem |
Szójamentes | Igen |
Tejmentes | Nem |
Tojásmentes | Nem |
Vélemények
Erről a termékről még nem érkezett vélemény.