Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
0 Ft
Gyártó:
Cikkszám: Recept_00000017
Nem értékelt
Termékeink gluténmentes gyárban készülnek!

Amerikai Krémes

0 Ft
Kívánságlistára teszem

Csatolt dokumentumok

Leírás

Hozzávalók:

A tésztához:

·         200g Mester sütemény liszt

·         7 tojássárgája

·         200 g cukor

·         késhegynyi sütőpor

·         2 kanál kakaó

·         10 evő kanál víz

·         2 evő kanál étolaj

A krémhez:

·         7 tojásfehérje

·         7-10 evő kanál cukor

·         90 g vaníliás pudingpor

·         5-6 dl tej

Tetejére:

·         3-4 dl tejszín

·         3 evő kanál cukor

·         1 evő kanál habrögzítő

·         reszelt csoki

Elkészítése:

A tojások sárgáját kikeverjük a cukorral, a vízzel, az olajjal majd hozzáadjuk a sütőporos lisztet, amibe a kakaóport is beleszitáljuk. Sütő papírral kibélelt tepsibe simítjuk. 180°C-ra előmelegített sütőben  készre sütjük.

A krémhez a pudingport a cukorral tejjel összekeverjük és folyamatos keverés mellett sűrűre főzzük. A tojások fehérjét kemény habbá verjük a cukorral. Még forrón keverjük össze a pudingot és a habot, majd kenjük a tészta tetejére és tegyük vissza a sütőbe további 10- 15 percre közepes hőfokon. Hagyjuk teljesen kihűlni. Ha kihűlt, felvert tejszínhabbal és reszelt csokival díszítjük. Ajánlatos egy éjszakát hűtőben állni hagyni.

Paraméterek

Diabetikus Nem
Gluténmentes Igen
Laktózmentes Nem
Szójamentes Igen
Tejmentes Nem
Tojásmentes Nem

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Az oldal tetejére