Csatolt dokumentumok
Leírás
Alapanyagok:
A tésztához:
· kelt tészta liszt 300g
· 150g margarin
· cukor 20g
· csipet só, csipet sütőpor
· 1 evőkanál tej
· 6 evőkanál hideg víz
Almás töltelékhez:
· 0.75kg alma
· 100g cukor
· Lékötő 30g
· Őrölt fahéj
· Kenéshez tojás
Elkészítése:
A tészta összetevőiből elkészítjük a tésztát, két részre osztjuk, elnyújtjuk, az egyik lapot sütőpapírral bélelt pite tálba tesszük, rásimítjuk az almát, majd ráhelyezzük a másik lapot. Tojással megkenjük.Megszurkáljuk és 180C-on készre sütjük.
Paraméterek
Diabetikus | Nem |
Gluténmentes | Igen |
Laktózmentes | Nem |
Szójamentes | Igen |
Tejmentes | Nem |
Tojásmentes | Nem |
Vélemények
Erről a termékről még nem érkezett vélemény.