Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
0 Ft
Gyártó:
Cikkszám: Recept_00000011
Nem értékelt
Termékeink gluténmentes gyárban készülnek!

Almás Süti

0 Ft
Kívánságlistára teszem

Csatolt dokumentumok

Leírás

Hozzávalók:

 

  • 250g Mester háztartási keksz
  • kb. 2kg alma
  • 1 teás kanál fahéj
  • 1 teás kanál vanília cukor
  • ízlés szerinti cukor

Piskótához:

  • 6 tojás
  • 6 kanál Mester sütemény liszt
  • 6 kanál cukor
  • csipet só
  • késhegynyi szódabikarbóna

Elkészítése:

A tepsit sütőpapírral kibéleljük a kekszet összetörjük és besimítjuk a tepsibe, almát lereszeljük, fahéjjal, vanília cukorral és cukorral ízesítjük és a kekszre simítjuk, előmelegített sütőben 15-20percig elősütjük.

Elkészítjük a 6 tojásból a piskótát: A tojásokat szétválasztjuk, a fehérjét csipet sóval  keményre verjük, a sárgáját cukorral habosra keverjük és a fehérje harmadával jól elkeverjük. A többi fehérjét óvatosan keverjük a masszához és óvatosan hozzá keverjük a szódabikarbónás lisztet, a piskóta tésztát rásimítjuk az elősütött almára, majd készre sütjük, kihűtjük és kifordítjuk a tepsiből, tetejét porcukorral megszórhatjuk.

Paraméterek

Diabetikus Nem
Gluténmentes Igen
Laktózmentes Igen
Szójamentes Igen
Tejmentes Igen
Tojásmentes Nem

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Az oldal tetejére