Leírás
Összetevők:
Mester Kelt tészta liszt( kukoricakeményítő, rizsliszt,kölesliszt,sűrítő anyag(guargumi, E464), térfogatnövelő anyag(E575,E500ii), bambuszrost, psyllium,), víz, növényi zsír(pálma), cukor, élesztő, só, fahéjas töltelék 15%(margarin (növényi olajok, víz, emulgeálószer(E471), tartósítószer(E202)), cukor, rizsliszt, őrölt fahéj,vanília aroma).
Felhasználási tippek
A szobahőmérsékleten kiengedett csigát meleg helyen 20 percig kelesztjük, majd sütőben 25 perc alatt 180C fokon készre sütjük. Sütés után 5 napig fogyaszthatjuk.
Paraméterek
Diabetikus | Nem |
Gluténmentes | Igen |
Laktózmentes | Igen |
Szójamentes | Igen |
Tejmentes | Igen |
Tojásmentes | Igen |
Szavatosság | 6 hó |
Vélemények
Erről a termékről még nem érkezett vélemény.