Csatolt dokumentumok
Leírás
Hozzávalók a tésztához:
· 7 db tojásfehérje
· 120g cukor
· 150g darált dió
· 4 evőkanál Mester Süteményliszt
· 12g sütőpor
Hozzávalók a krémhez:
· 7 db tojássárgája
· 100g cukor
· 80g Mester vanília puding
· 600ml tej
· 125g margarin
· 100g étcsokoládé
Rétegek közé:
· 200g Mester háztartási keksz
· 50ml tej
Habos réteg:
· 200ml habtejszín
Elkészítés:
A hét tojásfehérjét kemény habbá verjük a cukorral. Beleszitáljuk a sütőporos lisztet, beleforgatjuk a diót is.
Közepes méretű tepsiben megsütjük. Előmelegített 180 fokon kb. 25 percig sütjük.
A krémhez a pudingot megfőzzük a tojások sárgájával. Még langyosan hozzáadjuk a margarint. Megfelezzük, az egyik felébe étcsokit keverünk, majd kihűtjük.
A tésztára kenjük a vaníliás pudingot, ráfektetjük egymás mellé a tejben áztatott kekszet. Erre kenjük a csokis pudingot.
A tetejére kerül a kemény habbá vert tejszín.
Paraméterek
Diabetikus | Nem |
Gluténmentes | Igen |
Laktózmentes | Nem |
Szójamentes | Igen |
Tejmentes | Nem |
Tojásmentes | Nem |