Csatolt dokumentumok
Leírás
Hozzávalók:
- 35 dkg Mester süteményliszt,
- 20 dkg margarin
- 1 dl tej,
- 1 dkg élesztő,
- 1tojás
- 5 dkg cukor,
- csipet só
- sütőpor
Töltelék:
- 12 dkg baracklekvár
- 12dkg darált dió
- 12dkg cukor
- citromhéj
Máz:
- 10 dkg csoki,
- étolaj
Elkészítése:
A tészta hozzávalóiból kelt tésztát készítünk, és 3 részre osztjuk, vékonyra nyújtjuk. Az alsó lapot először vékonyan megkenjük lekvárral és rászórjuk a diós tölteléket, majd a következő lapot nyújtjuk és ráhelyezzük, ismét lekvárral megkenjük és a diós töltelék másik felét rászórjuk, erre ráhelyezzük a harmadik lapot. Megszurkáljuk, 180C-on készre sütjük. Amikor kihűlt ráöntjük az olvasztott csokit a sütire.
Paraméterek
Diabetikus | Nem |
Gluténmentes | Igen |
Laktózmentes | Nem |
Szójamentes | Igen |
Tejmentes | Nem |
Tojásmentes | Nem |
Vélemények
Erről a termékről még nem érkezett vélemény.