Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
0 Ft
Gyártó:
Cikkszám: Recept_00000455
Nem értékelt
Termékeink gluténmentes gyárban készülnek!

Vaníliás - Mazsolás Körkalács (Mona receptje)

0 Ft
Kívánságlistára teszem

Leírás

(glutén-, tej-, tojás-, cukor-, szójamentes és vegán)

Hozzávalók:

·         40 dkg Mester Kelt tészta liszt

·         20 dkg Mester Süteményliszt

·         1 cs porélesztő

·         12,5 puha margarin

·         1 dl növényi tejszín

·         4 ek édesítő (1:4)

·         kb 3 dl víz

Töltelék:

·         3 dl növényi tej

·         2 dl növényi tejszín

·         ízlés szerinti édesítő

·         2 cs vaníliás pudingpor

·         20 dkg Mester Család morzsa

·         + olaj a kenéshez

·         + porédesítő a szóráshoz

Elkészítés:

A töltelékhez a mazsolán kívül egy lábasban mindent kikeverünk, majd sűrűre főzzük.

A tésztához a száraz alapanyagokat egy tálba elkeverjük, hozzá dolgozzuk a margarint és a növényi tejszínt, majd végül a vizet.

A tésztát lisztes alapon jól átdolgozzuk, majd kinyújtjuk, megkenjük krémmel, majd megszórjuk mazsolával.

Feltekerjük, majd 4 részre vágjuk.

Sütőpapírral kibélelünk egy tortaformát (nekem kb 20 cm-es volt), majd a 4 részre vágott tésztát beletesszük, nem baj, ha egymásra ér, majd kezünkkel kissé egyengessük el a tetejét.

Olajjal vékonyan lekenjük, majd 50 fokon kb 1 órát kelesztjük, majd 180 fokon kb 40-45 perc alatt megsütjük.

Paraméterek

Diabetikus Igen
Gluténmentes Igen
Laktózmentes Igen
Szójamentes Igen
Tejmentes Igen
Tojásmentes Igen

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Az oldal tetejére