Csatolt dokumentumok
Leírás
Hozzávalók a tésztához:
- 3tojás
- 2 teás kanál negyed annyi ugyan annyi édesítő
- 2,5 evőkanál Mester Kelt liszt
krémhez:
- 700 ml tej
- 70g Mester vanília puding
- 150g margarin
- ízlés szerinti édesítőszer
szóráshoz:
- kakaópor
Elkészítése:
A három tojást ketté választjuk, a fehérjét kemény habbá verjük, kanalanként hozzáadjuk az édesítőszert és egyenként a tojássárgáját miközben a robotgép habverőjével keverjük a masszát, majd végül a liszttel óvatosan átkeverjük. Sütőpapírral bélelt pici tepsibe simítjuk, 180C-ra előmelegített sütőben készre sütjük, kihűtjük .A pudingot megfőzzük , kihűtjük és hozzákeverjük a kihabosított margarint és az ízlés szerinti édesítőt , a krémet a kihűlt piskótára kenjük, kakaóval meghintjük, szeletelésig hűtőszekrényben tartjuk.
Paraméterek
Diabetikus | Nem |
Gluténmentes | Igen |
Laktózmentes | Nem |
Szójamentes | Igen |
Tejmentes | Nem |
Tojásmentes | Nem |
Vélemények
Erről a termékről még nem érkezett vélemény.