Csatolt dokumentumok
Leírás
Hozzávalók:
- 350g Mester kelt tészta liszt
- 250g túró
- 125g vaj
- 2 tojás
- 200g főtt krumpli
- 50g napraforgómag
- 100g tejföl
- teás kanál só
- mokkás kanál cukor
- 25g élesztő
kenéshez:
- tojássárgája
Elkészítése:
Minden összetevőt egy tálba teszünk és összeállítjuk a tésztát. Kitesszük deszkára és elnyújtjuk 1.5-2cm vastagra, tetejét bevagdossuk, és kiszaggatjuk a közepes méretű szaggatóval tetejét tojással megkenjük, kelesztjük, 200-220C-on pirosra sütjük.
Paraméterek
Diabetikus | Nem |
Gluténmentes | Igen |
Laktózmentes | Nem |
Szójamentes | Igen |
Tejmentes | Nem |
Tojásmentes | Nem |
Vélemények
Erről a termékről még nem érkezett vélemény.