Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
0 Ft
Gyártó:
Cikkszám: Recept_00000222
Nem értékelt
Termékeink gluténmentes gyárban készülnek!

Túró Torta 2 (Laktózmentesen)

0 Ft
Kívánságlistára teszem

Csatolt dokumentumok

Leírás

Túró torta (tejmentesen)

Hozzávalók a piskótához:

·         4 evőkanál Mester sütemény liszt

·         4 teáskanál negyed annyi ugyan annyi édesítő

·         4 tojás

·         100 ml étolaj

·         csipet só

·         kés hegynyi sütőpor

Hozzávalók a töltelékhez:

·         500g laktózmentes túró

·         500 ml Meggle növényi tejszín

·         2teás kanál negyedannyi ugyan annyi édesítő

·         1 citrom reszelt héja

·         200g eper lekvár

Elkészítése:

A tojásokat ketté választjuk a fehérjét csipet sóval kemény habbá verjük. A tojássárgáját az édesítővel az étolajjal krémesre keverjük. A kemény habból egy keveset a sárgájához keverünk, majd óvatosan a többi habot is beleforgatjuk, majd hozzáadjuk a sütőporos lisztet, egy csatos tortaformát előkészítünk (alját sütő papírral kibéleljük, oldalát zsiradékkal kikenjük.) és a masszát belesimítjuk a formába.
170°C-ra előmelegített sütőben készre sütjük, kihűtjük és 3-ba vágjuk a piskótát. Elkészítjük A tejszínből kemény habot készítünk, és összeállítjuk a tölteléket.
A piskóta lapot lekvárral megkenjük majd a krém 1/3-át rákenjük, majd ráhelyezzük a második lapot, ezt is lekvárral megkenjük és krémmel megkenjük, ráhelyezzük a harmadik piskótát, megkenjük oldalát is a krémmel, a túró krém tetejét megkenjük lekvárral esetleg habcsókkal díszíthetjük.

Paraméterek

Diabetikus Nem
Gluténmentes Igen
Laktózmentes Igen
Szójamentes Igen
Tejmentes Nem
Tojásmentes Nem

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Az oldal tetejére