Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
0 Ft
Gyártó:
Cikkszám: Recept_00000423
Nem értékelt
Termékeink gluténmentes gyárban készülnek!
Termék címkék:
gluténmentes szójamentes

Tengerész Szelet

0 Ft
Kívánságlistára teszem

Csatolt dokumentumok

Leírás

Hozzávalók:

Piskótához:

·         6 tojás

·         15 dkg Mester süteményliszt

·         15 dkg cukor

·         6 evőkanál víz

·         mokkáskanál sütőpor

A töltelékhez:

·         20 dkg Mester babapiskóta

·         4 adag lehűtött kávé főzet

·         0,5 dl rum

·         baracklekvár 15-20 dkg

A krémhez:

·         5 dl tej

·         8 dkg Mester vanília puding

·         25 dkg margarin

·         25 dkg porcukor

Elkészítése:

A piskótát elkészítjük; a tojásokat szétválasztjuk, a fehérjéből kemény habot készítünk. A sárgájához hozzátesszük a vizet és a cukrot, habosra keverjük, majd óvatosan a sárgájához adjuk a fehérjét és a sütőporos lisztet. Sütőpapírral bélelt tepsibe simítjuk, 180°C-ra előmelegített sütőben megsütjük. Amint kihűlt a piskóta kenjük meg baracklekvárral. A baba piskótát mártsuk meg rumos kávéban és helyezzük a piskóta tetejére. Megfőzzük a vanília pudingot, kihűtjük. A margarint habosra keverjük, cukor nélkül, majd hozzáadjuk a hideg pudingot és a porcukrot. Keverjük jó alaposan össze és simítsuk rá a babapiskótára. Kakaó porral, vagy reszelt csokoládéval díszíthetjük. Másnap szeletelhető. 

Paraméterek

Diabetikus Nem
Gluténmentes Igen
Laktózmentes Nem
Szójamentes Igen
Tejmentes Nem
Tojásmentes Nem

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Az oldal tetejére